fbpx

Veel gestelde vragen

Hier zijn enkele van de meest gestelde vragen over onze pakketten.

De kosten van je website of webshop hangen af van het pakket dat je kiest en of je maandelijks of jaarlijks betaalt. Bij Battle Branding kun je al een website hebben vanaf €25 per maand. Dus je hoeft niet in één keer een groot bedrag te betalen, maar alleen een vast bedrag per maand of per jaar.

Voor het Starterpakket- en Businesspakket bedraagt je voordeel €60 per jaar, en voor het Business Pro-pakket is de voordeel €360. Naargelang de ambitie van je onderneming kun je het juiste pakket kiezen.

Door hoogwaardige websites te leveren, bouwen we langdurige relaties op met onze klanten en bieden we waarde op de lange termijn.

Voor het maandelijkse pakket kun je inderdaad maandelijks opzeggen na 1 jaar. Echter, als je het jaarabonnement hebt, kun je opzeggen gedurende de looptijd van het jaar, maar het contract loopt door tot de volgende termijn.

Dit is nog in ontwikkeling. Zodra het klaar is, zullen we de FAQ aanpassen. Vergeet niet om je aan te melden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes.

Nee hoor, geen zorgen. Bij ons is alles overzichtelijk. Op deze pagina zie je precies wat er bij het pakket van jouw keuze zit. Als je vragen hebt, laat het ons weten! En nee, we rekenen geen extra kosten voor het bouwen van je website. Dit is inbegrepen bij al onze abonnementen.

Afhankelijk van de grootte van de website kan het 2-4 weken duren voor het Starter- en Businesspakket, maar voor het Business Pro-pakket kan het echter 6-8 weken duren. Als het echter langer duurt, gebeurt dit kosteloos.

Als je vragen hebt, neem gewoon contact met ons op. Je kunt ons mailen, bellen of chatten. Dat is een van de voordelen van een abonnement voor je website.

Als een full-service branding bedrijf kunnen we je helpen met zowel strategische planning als praktische uitvoering. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt.

Als het om een upgrade gaat, komt er een eenmalige meerkost bij voor de bijkomende werken. Als het gaat om een downgrade. Heb je een abonnement lopen kan dit na het eerste jaar. Hou in je achterhoofd dat er wel functies worden weggenomen.